Storspiller i Wigan

Ruggbylaget sliter og sliter i den lille byen Wigan vil ikke gi opp. For over hundre år, Wigan Warriors eksistert og har blitt noe av et symbol på feriestedet. Laget har ikke hatt en seier på åtte kamper, og vi må gå så langt tilbake som 1903 for å finne en så dårlig avkastning på fortjeneste. Selv om det har likevel klart det kunststykket å ta hjem to priser i Challenge Cup og spilt to uavgjorte. Velsignelse i forkledning.

Selv om laget har vært sliter med å konkurrere så inviterer du fortsatt på et svært høyt nivå av underholdning og har en stor støtte fra sine fans på feriestedet. Wigan har ikke mye å tilby som et sted bortsett fra noen små puber og rugby. Det er rett og slett en landsby trenger du ikke legger merke til, og som er neglisjert av de større byene Manchester og Liverpool. Men nå er det en storspiller som skiller seg ut ekstra og det er Liam Marshall. En ung mann i den siste kampen var en sentral aktør i Huddersfield, og klarte å nok en gang sette en masse poeng, og kampen endte 19-19. Marshall er nå to i toppen for målet og således en stor aktør å regne med.

Hvis du gjør forskning på å vurdere noen trender som har Wigan en fremtid med spillere som Marshall. Teamet selv er selvfølgelig udøde oavästt resultater og tilhørighet ligaen for tilbudet festival og tradisjoner, men det er noe helt annet, selv om det så viktig. Wigan er ikke veldig bra og vil bli plassert i bunnen av den fjerde ligaen, hvis de ikke utfører noen fortjeneste snart. Det er en merkelig situasjon nettopp på grunn av at de risikerer en heftig bunnposisjon slik at det blir mer spennende i de kommende kampene. Det neste spillet er på søndag og deretter mot Widnes. Hvor spennende er det!