Hei, og velkommen til Wigan På Norsk eller også wigan.no. På dette nettstedet finner du informasjon om Wigan Athletic FC, en helt spesiell klubb som også mange i Norge har lagt sin elsk på. Selv om laget for tiden er en liten tur nede på tredje nivå, er det liten tvil om at det vil bli kortvarig og at Wigan snart vil spise kirsebær med de store igjen. For alle som er interesserte i Wigan, så er dette nettstedet med mer informasjon om klubbens historie, dens triumfer og bravader i FA-cup og Premier League, om flotte DW Stadium, og også om Wigan by og regionen Stor-Manchester som Wigan er en del av.

Skal du reise til Wigan, som jo er den beste måten å bli bedre kjent med klubben og byen på, er det beste alternativet som regel å fly til Manchester eller Liverpool. De to flyplassene er ca. like langt unna Wigan, men det er litt mer kinkig å reise fra Liverpool, fordi du da må inn til Liverpool sentrum først. Du kan komme deg fra Manchester flyplass til Wigan på under timen, mens det fort tar nesten to timer fra Liverpool. Du kan selvfølgelig også ta med i betraktning hvilket lag du forakter mest, av Liverpool og Manchester United (eventuelt City).

For å være helt ærlig så er det ikke veldig mye å finne på i Wigan bortsett fra å gå på kamp eller gå på pub, men dersom du liker golf, er det verdt å prøve seg på banene Ballacres og Crawford.